16:12 30.01.2019

У Миколаєві місцевий житель розстріляв біля будівлі райсуду подружжя, вбивцю затримали - поліція

2 хв читати
У Миколаєві місцевий житель розстріляв біля будівлі райсуду подружжя, вбивцю затримали - поліція

 У середу вдень в Інгульському районі Миколаєва біля будівлі Ленінського районного суду місцевий житель смертельно поранив із вогнепальної зброї подружжя, після чого його затримав співробітник поліції на місці злочину, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар Національної поліції України Ярослав Тракало.

За його словами, НП сталася близько 15:00. "Жінка загинула на місці події, чоловік - у кареті "швидкої допомоги". Завдяки оперативним діям зловмисника затримав оперативний співробітник Інгульського відділу поліції", - розповів Я.Тракало.

Наразі правоохоронці проводять слідчі дії, на місці події перебуває все керівництво Миколаївського главку поліції на чолі з начальником ГУНП Миколаївської області Олександром Анохіним.

"Попередня кваліфікація - стаття 115 частина 2 Кримінального кодексу України", - поінформував прес-секретар Нацполіції України.

Частина 2 ст.115 КК України - умисне вбивство двох і більше осіб, що карається позбавленням волі на термін від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі з конфіскацією майна у разі, якщо умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині було скоєно з корисливих мотивів.

Раніше про те, що в Миколаєві в середу на вул. Космонавтів, де розташований Ленінський районний суд, невідомий відкрив вогонь із мисливського карабіна "Сайга" по чоловіку та жінці, внаслідок чого обидві жертви померли, повідомило місцеве інтернет-видання "Новости N".

При цьому видання, посилаючись на наявні в його розпорядженні дані, пише, що в убивці був спільник, якому вдалося втекти. "В Миколаєві оголошено план "Перехоплення". Розшукується мікроавтобус "Мерседес Віто", в якому зник підозрюваний", - ідеться в замітці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА