08:00 01.02.2019

Денісова підписала меморандум про співпрацю з організацією "Україна без тортур"

1 хв читати
Денісова підписала меморандум про співпрацю з організацією "Україна без тортур"

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова підписала меморандум про співпрацю з громадською організацією "Україна без тортур".

"Сьогодні підписала меморандум про співпрацю з громадською організацією "Україна без тортур,"- написала Л. Денісова на своїй офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук у четвер увечері.

За словами омбудсмена, співробітництво спрямоване на попередження катувань людей у місцях несвободи

"Нашу взаємодію направлено на попередження катувань людей у місцях несвободи та інших жорстоких, нелюдських або таких, що принижують гідність людини, видів поводження та покарання. Для проведення моніторингових візитів у рамках реалізації Національного превентивного механізму, ми залучаємо громадських спостерігачів. Спільні візити допоможуть показати, як працює введена Міністерством юстиції України реформа в цій сфері,"- зазначила Л. Денісова.

Одним з пріоритетних напрямів співпраці стане доступ до медичних послуг в ізоляторах тимчасового тримання.

"Одним із головних стратегічних напрямів на цей рік є дослідження доступу до медичних послуг в ізоляторах тимчасового тримання Національної поліції України, слідчих ізоляторах та установах виконання покарань Державної кримінально-виконавчої служби України," - підсумувала Людмила Денісова.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА