16:25 01.02.2019

В Україні оголошено конкурс на проекти з національно-патріотичного виховання

1 хв читати
В Україні оголошено конкурс на проекти з національно-патріотичного виховання

Міністерство молоді та спорту України оголосило конкурс проектів національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства, які буде реалізовано у 2020 році за фінпідтримки держави.

"Усі охочі можуть подати заявки й отримати державне фінансування на заходи, які пов'язані з національно-патріотичним вихованням", - сказав державний секретар Мінспорту Олег Немчинов на прес-конференції в Києві в п'ятницю.

Цей конкурс оголошується з метою комплексного розвитку національно-патріотичного виховання та надання підтримки громадським об'єднанням з боку держави.

За умовами, конкурсні пропозиції подаються на вирішення таких пріоритетних завдань: формування ціннісних орієнтирів та утвердження національно-патріотичної свідомості дітей і молоді, популяризація національної духовно-культурної спадщини, підвищення рівня знань про видатних особистостей України.

Ці проекти мають бути всеукраїнського масштабу та покривати не менше ніж 14 областей України.

Конкурсні пропозиції прийматимуть до 14 березня.

Максимальна сума фінансової підтримки одного проекту за рахунок коштів держбюджету не перевищує 500 тис. грн.

Згідно з положенням про цей конкурс, інститут громадянського суспільства, який буде визнано переможцем, має взяти участь у співфінансуванні реалізації проекту в розмірі не менше ніж 15% необхідного обсягу фінансування.

За словами організаторів, конкурс буде завершено протягом 15 днів після затвердження держбюджету на 2020 рік.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА