18:42 01.02.2019

Суд заарештував на два місяці без права застави чоловіка, який розстріляв подружню пару в Миколаєві

2 хв читати
Суд заарештував на два місяці без права застави чоловіка, який розстріляв подружню пару в Миколаєві

Центральний районний суд Миколаєва в п'ятницю ухвалив рішення про взяття під варту строком на 60 діб без права внесення застави чоловіка, який 30 січня смертельно поранив із вогнепальної зброї подружню пару.

"Суд обрав затриманому за подвійне вбивство 52-річному чоловікові запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави", - повідомив відділ комунікації поліції Миколаївській області.

Крім того, т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Миколаївській області Іван Виговський ініціював проведення службового розслідування з приводу повноти та якості збору матеріалів у справі загиблого подружжя (про невиконання рішення суду щодо боргових зобов'язань).

Як повідомлялося, 30 січня вдень в Інгульському районі Миколаєва біля будівлі Ленінського районного суду місцевий житель смертельно поранив з вогнепальної зброї подружжя, жителів Одеси, після чого його затримав співробітник поліції на місці злочину. Жінка загинула на місці, чоловік - у кареті "швидкої допомоги".

Затриманий, 1966 р.н., був відповідачем у справі за борговими зобов'язаннями між ним і жертвами, що розглядали того дня. Суд виніс рішення на користь подружжя, після чого зловмисник на вулиці біля будівлі суду дістав з машини вогнепальну зброю і поцілив у них. Стрілка затримав працівник Інгульського відділу поліції, який проїжджав повз.

Відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за п.1, 5, ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Як повідомив член колегії МВС України, народний депутат від фракції "Народний фронт" Антон Геращенко, затриманий чоловік заборгував жертвам $40 тис., які він позичив у них у 2008 році, і відсотки за ними. За даними ЗМІ, сума разом з відсотками, яку рішенням суду зловмисник повинен був виплатити жертвам, становила $60 тис.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Набережному шосе в Києві 27 квітня короткочасно обмежать рух транспорту - КМДА

Окупанти вивели на бойове чергування в Чорне море два носії "Калібрів" - Сили оборони півдня

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА