19:50 01.02.2019

"Батьківщина" задовольнила заяву голови Херсонської облради про призупинення членства в партії на час розслідування вбивства Гандзюк

2 хв читати

Президія політради партії "ВО "Батьківщина" задовольнила заяву голови Херсонської обласної ради, керівника Херсонської міської організації цієї політсили Владислава Мангера про призупинення членства в партії на час розслідування вбивства активістки Катерини Гандзюк.

"Відповідно до статуту політичної партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" президія політичної ради партії розглянула заяву керівника Херсонської міської організації Владислава Мангера про призупинення членства в партії. Президія політради задовольнила заяву Владислава Мангера", - повідомила прес-служба "Батьківщини" в п'ятницю.

31 січня В.Мангер прийняв рішення вийти з партії "Батьківщина" на час розслідування справи про вбивство К.Гандзюк.

"Щоб припинити спекуляції, вважаю єдино правильним рішенням призупинити своє членство в партії "Батьківщина" на час розслідування справи К.Гандзюк. Сподіваюся, що слідство чітко визначить імена замовників і виконавців фактичного вбивства Катерини", - написав В.Мангер на своїй сторінці у Facebook у четвер.

Він наголосив, що вважає обвинувачення на свою адресу через справу К.Гандзюк безпідставними та голослівними.

"Водночас спостерігаю як ці заяви починають спрямовувати на дискредитацію цілої партії "Батьківщина" та її лідера Юлії Тимошенко", - додав голова облради.

28 січня 2019 року батько вбитої радниці мера Херсона Катерини Гандзюк Віктор Гандзюк на засіданні ТСК Верховної Ради з контролю за розслідуванням нападів на громадських активістів висловив сподівання, що партії "Блок Петра Порошенка" і "Батьківщина" припинять політичне співробітництво з членами цих партій із Херсонської обласної ради та державної обласної адміністрації, які співпрацюють із підозрюваним в організації вбивства його дочки.

За словами В.Гандзюка, з цим підозрюваним співпрацюють голова Херсонської обласної ради, член партії "Батьківщина" Владислав Мангер, голова Херсонської обласної державної адміністрації, член "Блока Петра Порошенко" Андрій Гордєєв, його заступник Євген Рищук. "Ці люди мають зникнути з політичного горизонту. Вони скомпрометовані назавжди", - сказав батько вбитої активістки.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА