07:11 02.02.2019

Бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі

1 хв читати
Бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі

Бойовики незаконних збройних формувань п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, без втрат, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"1 лютого російські окупаційні війська п'ять разів порушили режим припинення вогню, в тому числі двічі із застосуванням забороненого мінськими домовленостями озброєння ... Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав", - йдеться у зведенні, опублікованому на офіційній сторінці штабу в Фейсбук у суботу вранці.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли українських позицій велися: з мінометів калібру 82-мм, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу Павлополя; з великокаліберних кулеметів - біля Красногорівки.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики обстріляли позиції ООС: двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - навколо Хутора Вільний; з мінометів калібру 82-мм - у Кримського.

"Підрозділи ЗСУ придушували ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів", - сказано в повідомленні.

За даними української розвідки, 1 лютого, двох бойовиків знищено, двоє отримали поранення.

"Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав. Українські захисники продовжують контролювати супротивника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА