08:27 02.02.2019

Військовополоненого моряка Ейдера в СІЗО Москви могли заразити гепатитом B

1 хв читати
Військовополоненого моряка Ейдера в СІЗО Москви могли заразити гепатитом B

Пораненого військовополоненого українського моряка Андрія Ейдера могли заразити в медсанчастині СІЗО Москви "Матроська тиша" гепатитом B, повідомив керівник групи адвокатів затриманих моряків Микола Полозов.

"Є серйозні підозри, що пораненого військовополоненого Андрія Ейдера заразили в медсанчастині СІЗО "Матроська тиша" гепатитом В. Якщо аналізи підтвердяться, то це зовсім щось позамежне", - написав він на своїй сторінці в Фейсбук у ніч на суботу, з посиланням на інформацію адвоката моряка Олександра Маркову.

Адвокат моряка підкреслила, що підтвердження інформації відбудеться наступного тижня.

"Офіційне підтвердження цьому буде лише на початку наступного тижня, коли я особисто побачу епікриз, який все-таки видали Андрію під час переведення з "Матроської тиші" в "Лефортово", - повідомила О.Маркова.

Вона зазначила, що якщо А.Ейдер захворів на гепатит В не в тюрмі, то чому тюремні медики спочатку про хворобу ніде не вказували і не виявляли хворобу протягом 2 місяців.

"На жаль, сьогодні п'ятниця, і попереду ще цілих два дні, які тягнутимуться вічністю в очікуванні хоч якоїсь визначеності", - написала адвокат А.Ейдера.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА