18:58 02.02.2019

Бойовики в суботу з півночі 6 разів обстріляли позиції ООС, один український військовий поранений

1 хв читати
Бойовики в суботу з півночі 6 разів обстріляли позиції ООС, один український військовий поранений

Незаконні збройні формування в суботу з початку доби здійснили шість обстрілів позицій операції Об'єднаних сил, один український військовий отримав поранення.

"Протягом поточної доби, в період з 00.00 до 18.00, противник шість разів обстріляв позиції наших військ. (...) Унаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець об'єднаних сил отримав поранення", - йдеться у зведенні прес-центру штабу ООС (станом на 18.00) на сторінці у Фейсбуці.

Так, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв позиції українських військових зі стрілецької зброї поблизу селища Луганське і двічі з автоматичних гранатометів поблизу населеного пункту Травневе. Також позиції українських військ були обстріляні навколо хутора Вільний з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" НЗФ обстріляли позиції українських захисників зі стрілецької зброї поблизу селища Широкине і з великокаліберних кулеметів у населеного пункту Красногорівка.

"Підрозділи ЗС України придушували ворожий вогонь із застосуванням чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", - підкреслили в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА