07:29 04.02.2019

Бойовики НЗФ дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, постраждалих немає

1 хв читати
Бойовики НЗФ дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, постраждалих немає

Бойовики незаконних збройних формувань дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"3 лютого російські окупаційні війська дев'ять разів порушили режим припинення вогню, зокрема двічі із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння ... Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав," - йдеться у зведенні, опублікованому на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у понеділок уранці.

Бойовики застосовували озброєння, заборонене Мінськими угодами.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли позицій наших захисників велися: з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів - поблизу Павлополя і з великокаліберних кулеметів - біля селища Новоселівка," - відзначили в штабі ООС.

Також обстрілу мінометів калібру 82 мм. і гранатометів, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів піддано населені пункти Хутір Вільний, Новотошківське, Зайцеве, Кримське.

"Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав" - підсумували в штабі ООС.

За даними української розвідки, 3 лютого, троє бойовиків НЗФ були знищені.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА