17:22 04.02.2019

У Бердянську і далі обрушується магістральний колектор, жителі знову залишилися без водопостачання

1 хв читати
У Бердянську і далі обрушується магістральний колектор, жителі знову залишилися без водопостачання

Чергове обвалення сталося на магістральному каналізаційному колекторі в м. Бердянську Запорізької області в ніч на понеділок, будинки кількох тисяч місцевих жителів знову залишилися без водопостачання.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в мерії Бердянська, чергова аварія на колекторі сталася в районі Мелітопольського шосе. Відключено водопостачання в мікрорайонах Колонія, Слобідка, Коса, для жителів відновлено розвезення технічної води. З огляду на роботи з ліквідації аварії обмежено рух транспорту на ділянці Мелітопольського шосе та інших районах міста.

Як зазначають у КП "Бердянськводоканал", цього разу внаслідок обвалення частини колектора стався витік стоків у бік спорткомплексу.

Станом на день понеділка, 4 лютого, підготовчі роботи на котловані для заміни колектора, що обрушився, тривали. Комунальні служби здійснюють роботи з монтажу тимчасового напірного колектора з перекачування стоків.

Місцева влада сподівається, що відновити водопостачання в місті вдасться за кілька днів, проте конкретного терміну подання води на сьогодні ніхто назвати не може. Фахівці зазначають, що існує загроза подальшого обвалення комунікації.

Крім того, в понеділок у школах Бердянська з огляду на зростання захворюваності дітей на ГРВІ рішенням міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ще на тиждень продовжено карантин.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА