19:05 04.02.2019

Поліція не підтвердила інформації про пошкодження вікна київського офісу НСЖУ внаслідок вогнепального пострілу

2 хв читати
Поліція не підтвердила інформації про пошкодження вікна київського офісу НСЖУ внаслідок вогнепального пострілу

Поліція зафіксувала факт пошкодження вікна в офісі Київської регіональної організації Національної спілки журналістів України (НСЖУ), але не підтверджує інформації, що воно сталося внаслідок пострілу з вогнепальної зброї.

Як повідомив відділ комунікації поліції Києва, інформація про пошкодження вікна в будівлі на вул. Хрещатик надійшла на номер "102" у понеділок, 4 лютого, о 14:44.

"Зі слів заявниці, подія сталася в четвер увечері. Співробітниця установи помітила пошкодження у вікні, але не надала цьому значення. Сьогодні жінка звернулася до чергової частини Шевченківського управління поліції для написання заяви", - повідомили в поліції.

Слідчо-оперативна група задокументувала факт пошкодження зовнішнього склопакета (внутрішній склопакет не пошкоджений). З місця події нічого не вилучали.

"Інформація про те, що пошкодження утворилося внаслідок пострілу з вогнепальної зброї, не підтвердилася. Це повідомлення зареєстроване в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського управління поліції", - поінформували в поліції.

Нині триває перевірка для встановлення обставин пошкодження вікна. Вирішується питання про правову кваліфікацію події.

Раніше цього дня на сайті НСЖУ було оприлюднено повідомлення, що в ніч на 1 лютого невідомі обстріляли вікно-вітрину Київської регіональної організації НСЖУ. Пошкоджене вікно виявили вже наприкінці робочого дня і звернулися до поліції.

"У поліції заявили, що дивуватися нічого: приміщення в самому центрі Києва, на вулиці Хрещатик, де стрільба - не рідкість. У місті останнім часом з'ясування стосунків із використанням вогнепальної зброї, - за попередніми висновками, йдеться саме про бойову, а не травматичну зброю, - трапляється досить часто", - розповіла відповідальний секретар столичної організації НСЖУ Алла Малієнко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА