07:31 05.02.2019

За минулу добу бойовики 8 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, загинув один український військовий, ще один поранений

1 хв читати
За минулу добу бойовики 8 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, загинув один український військовий, ще один поранений

За минулу добу бойовики 8 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, загинув один український військовослужбовець, ще один поранений, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

"4 лютого російські окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню, в тому числі чотири рази із застосуванням забороненого мінськими домовленостями озброєння. Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і один отримав поранення", - йдеться у зведенні на сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у вівторок уранці.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" позиції українських захисників обстрілювали двічі з мінометів калібру 82 мм і автоматичних гранатометів - поблизу Опитного, зі стрілецької - біля Невельського.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв українські позиції двічі з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів - поблизу Хутора Вільний, двічі з гранатометів - у н.п. Новолуганське, з мінометів калібру 82 мм. - навколо Кримського.

"Підрозділи, що обороняються, подавляли ворожий вогонь із застосуванням чергових вогневих засобів", - сказано в повідомленні.

За даними української розвідки, 4 лютого, шестеро бойовиків знищені, ще четверо важко поранені.

"Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав. Українські захисники продовжують контролювати супротивника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли 10 сіл і селищ у Сумській та Чернігівській областях за добу, в Угроїдах пошкоджені дев'ять житлових будинків - ОК "Північ"

Справу проти нардепа Ніколаєнка, який на смерть збив дівчину на Житомирщині, передано до суду

Підрозділи ДСНС ліквідовують наслідки негоди

Спікер Джонсон представив чотири законопроєкти, серед них один про допомогу Україні

Окупанти обстріляли близько 20 населених пунктів на Харківщині за добу, загинули два мирні жителі

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 19 вибухів

У Херсонській області за добу в результаті обстрілів двоє людей дістали поранення, є влучання в житлові квартали

Росіяни обстріляли Нікопольський район, постраждалих немає

ЗС України за добу ліквідували 920 окупантів

Війська РФ за добу завдали 310 ударів по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА