10:53 05.02.2019

В Україні стартувала реєстрація на ЗНО, завершиться 25 березня

1 хв читати
В Україні стартувала реєстрація на ЗНО, завершиться 25 березня

Реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) триватиме з 5 лютого по 25 березня, повідомляє Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО).

"Реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні розпочнеться 5 лютого і триватиме до 25 березня", - йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Щоб зареєструватися для участі у ЗНО, треба створити і заповнити реєстраційну картку, бланк якої формується з використанням спеціального сервісу "Зареєструватися", розміщеного на сайті УЦОЯО в рубриці "ЗНО/ДПА", підготувати комплект реєстраційних документів і подати його особі, відповідальній за реєстрацію в навчальному закладі (для випускників шкіл, студентів професійно-технічних закладів і коледжів, які цього року закінчують здобуття повної загальної середньої освіти) або відправити його до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (для випускників минулих років).

Потім учасник ЗНО має отримати від регіонального центру сертифікат.

Згідно з повідомленням, комплекти реєстраційних документів учнів (слухачів, студентів) для проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО керівники навчальних закладів надсилають до 18 березня 2019 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА