14:29 05.02.2019

Лондон витратив понад 45 тис. фунтів на роздруківку угоди з ЄС, яку відкинув парламент

1 хв читати
Лондон витратив понад 45 тис. фунтів на роздруківку угоди з ЄС, яку відкинув парламент

Міністерство Великої Британії щодо виходу з ЄС витратило 45,64 тис. фунтів стерлінгів на роздруківку копій угоди про Brexit, укладеної прем'єр-міністром Терезою Мей із Брюсселем, повідомляє BBC.

Загалом міністерство замовило 1,3 тис. копій майже 600-сторінкової угоди, щоб роздати їх членам палати громад і палати лордів.

Значну частину роздрукованих копій угоди, з якими також можна ознайомитися онлайн, члени парламенту так і не забрали, зазначає телеканал.

"Рішення про друк деякої кількості копій угоди про вихід з ЄС було ухвалено після консультацій з адміністрацією парламенту, оскільки у неї є найкращі можливості для того, щоб консультувати щодо потреб обох палат парламенту", - пояснили в міністерстві.

За інформацією відомства, до ціни 45,64 тис. фунтів увійшов не лише друк документів, але і їхнє транспортування та сортування.

У січні палата громад із значною перевагою відкинула досягнуту Т.Мей угоду щодо Brexit. Тепер члени парламенту хочуть, щоб до угоди було внесено зміни стосовно "страхувального плану" з ірландського кордону У Брюсселі неодноразово відкидали можливість перегляду угоди. Однак, зазначає телеканал, якщо до документу все-таки внесуть якісь зміни, то його доведеться знову роздруковувати.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА