11:40 06.02.2019

В Україні трохи похолодає, без опадів

2 хв читати
В Україні трохи похолодає, без опадів

 Найближчої доби, 7 лютого, прохолодне повітря охопить всю територію України, тому температура ще трохи знизиться, повідомляє Укргідрометцентр.

На більшій частині території України в четвер опадів не буде, лише вночі на півночі Лівобережжя місцями пройде невеликий сніг. На дорогах, крім півдня, подекуди ожеледиця.

Вітер північно-західний, північний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, в Карпатах 9-14° морозу; вдень від 2° морозу до 3° тепла, на крайньому заході 4-6° тепла; в Криму вночі близько 0°, удень 1-6° тепла.

У Києві - без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-4° морозу, вдень близько 0°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 7 лютого найвища температура вдень була 9,2 градуса тепла в 2004 році, найнижча вночі 32,2 градуса морозу в 1929 році.

У п'ятницю, 8 лютого, в Україні без опадів. На дорогах, крім півдня, ожеледиця. Вітер південний (на півдні та сході - північно-східний), 3-10 м/с. Температура вночі 5-10° морозу, на півдні та на Закарпатті 2-7° морозу, вдень близько 0°, у західній частині 3-7° тепла; в східних і Сумській областях вночі 7-12° морозу, вдень 0-5° морозу.

У Криму невеликі опади; температура вночі близько 0°, вдень 1-6° тепла.

У Києві - без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний, 5-8 м/с. Температура вночі 5-7° морозу, вдень близько 0°.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА