11:47 07.02.2019

Джошуа Трамп заснув на виступі президента США в Конгресі і став мемом

1 хв читати
Джошуа Трамп заснув на виступі президента США в Конгресі і став мемом

Джошуа Трамп, 11-річний американець, що став жертвою булінгу в школі через своє прізвище, був запрошений до Конгресу на щорічний виступ Дональда Трампа «Про становище країни». Однак під час 82-хвилинної промови хлопчик заснув, повідомляє The Guardian. Фотографія сплячої на тлі політиків дитини розлетілася по соцмережах і стала мемом.

У твіттері Джошуа назвали «героєм опору» Трампу.

Раніше повідомлялося, що Джошуа Трамп був змушений перейти на домашнє навчання і навіть змінити прізвище в шкільних документах, через знущання над ним однокласників . Негативний образ Дональда Трампа, створений в ЗМІ, діти перенесли на Джошуа. Вони називали його «дурним» і «ідіотом».

Перша леді США Меланія Трамп, щоб підтримати хлопчика, запросила його на виступ президента до Конгресу. Джошуа став одним з 13 гостей, які отримали спеціальні запрошення від президента і його дружини. Також серед них були: Грейс Елін, якої в 9 років діагностували пухлину мозку, 80-річний Юда Самет, який пережив Голокост і стрілянину в синагозі «Древо життя» в Піттсбурзі, і інші.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА