07:43 08.02.2019

У Києві нетверезий заступник голови Голосіївської РДА Ткаченко травмував патрульну, яка оформляла ДТП

2 хв читати
У Києві нетверезий заступник голови Голосіївської РДА Ткаченко травмував патрульну, яка оформляла ДТП

У Києві на Південному мосту нетверезий заступник голови Голосіївської райдержадміністрацій Юрій Ткаченко травмував патрульну, яка оформляла дорожньо-транспортну пригоду, повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Як повідомляє прес-служба відомства на своїй сторінці в Фейсбук у четвер увечері, на Південному мосту в столиці в четвер увечері нетверезий заступник голови райдержадміністрації скоїв зіткнення з автомобілем, який в свою чергу врізався в автомобіль, що стояв попереду, затиснувши патрульну, яка оформляла ДТП.

В інформації уточнюється, що о 20:36 на лінію 102 надійшло повідомлення, що на Південному мосту у бік лівого берега сталася ДТП без постраждалих за участю двох машин: "Шкода" наздогнала "Ніссан". На місце прибув екіпаж патрульних поліцейських для оформлення ДТП, який припаркував службовий автомобіль попереду "Ніссана". При складанні матеріалів патрульна перебувала між службовим автомобілем і "Ніссаном". У цей момент водій автомобіля "БМВ", рухаючись в напрямку лівого берега, скоїв зіткнення з автомобілем "Шкода", який в свою чергу врізався в "Ніссан". В результаті патрульну затиснуло між двома машинами, вона отримала травму ноги. Крім того, на погане самопочуття поскаржилися двоє дорослих і неповнолітня дитина, які знаходилися в салоні "Шкоди".

"Всім їм надають необхідну медичну допомогу ... На місці працюють слідчі, які займаються розслідуванням аварій", - сказано в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що за кермом "БМВ" знаходився заступник голови районної в м.Києві державної адміністрації, який має явні ознаки алкогольного сп'яніння.

На місці ДТП працює група слідчих відділу з розслідування дорожньо-транспортних пригод. Проводяться першочергові слідчі дії. Вирішується питання про правову кваліфікацію події.

Зі свого боку, мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці в Фейсбук написав, що вже дав доручення голові Голосіївської райдержадміністрації терміново подати документи, необхідні для звільнення заступника голови РДА Юрія Ткаченка.

"Новина неприємна для мене. І як для громадянина, і як для керівника міста. Деякі столичні чиновники їздять нетверезими за кермом, ще й влаштовують ДТП. Одного такого завтра вранці звільняю. Вже дав доручення голові Голосіївської райдержадміністрації терміново подати документи, необхідні для звільнення заступника голови РДА Юрія Ткаченка. І вранці я їх підпишу", - написав столичний градоначальник.

Мер додав, що вважає нетверезих водіїв злочинцями, не бажає працювати з такими людьми, які мають нести повну відповідальність за порушення встановлених правил.

"Я переконаний, що такі чиновники, як Ткаченко, не повинні працювати на державній службі. Людина, яка сідає нетверезою за кермо, - вже злочинець, тому що створює загрозу здоров'ю і життю інших людей. Не бачу підстав працювати з людьми, які нахабно порушують правила поведінки в суспільстві. І вони повинні нести за законом відповідальність за свої дії", - резюмував Кличко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Коаліція "Рамштайн" за два роки зобов'язалася виділити понад $95 млрд на військову допомогу Україні

Бельгія може поставити Україні літаки F-16 цього року

Президент та перша леді у Славутичі відвідали гімназію та підприємство переселенців з Маріуполя

Глава Пентагону оголосив про виділення найбільшого пакета військової допомоги Україні - на $6 млрд

Втрати ЧАЕС унаслідок російської окупації сягнули 3 млрд грн - міністр Стрілець

Українська авіація за добу завдала ударів по 11 місцях скупчення окупантів

Умєров: На "Рамштайн-21" Україна закликала партнерів надати необхідне озброєння та обговорила питання логістики

Окупанти за добу завдали одного ракетного та 67 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

Глави МЗС України та Іспанії обговорили кроки щодо посилення української протиповітряної оборони

Зеленський доручив Кубракову опрацювати питання прямого залізничного сполучення "Славутич - Київ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА