12:03 08.02.2019

Кличко звільнив заступника голови Голосіївської РДА Ткаченка після "п'яної" ДТП

1 хв читати
Кличко звільнив заступника голови Голосіївської РДА Ткаченка після "п'яної" ДТП

Мер Києва Віталій Кличко звільнив із обійманої посади заступника голови Голосіївської районної державної адміністрації Києва Юрія Ткаченка, який у нетверезому стані влаштував дорожньо-транспортну пригоду в столиці в четвер увечері, в якій дістала травм співробітниця поліції

"Такі держслужбовці, ще й на керівних посадах, працювати не мають і не будуть! Тут жодних інших думок немає. Тому Ткаченка звільнено ще до того як встиг протверезіти", - наводить слова В.Кличка його прес-служба в п'ятницю.

Як повідомлялося, в четвер увечері в Києві на Південному мосту Ю.Ткаченко, що перебував за кермом у нетверезому стані, травмував патрульну, яка оформляла дорожньо-транспортну пригоду. Він скоїв зіткнення з автомобілем, який, у свою чергу, врізався в автомобіль, що стояв попереду, затиснувши патрульну, яка оформляла ДТП.

В.Кличко повідомив, що дав доручення голові Голосіївської райадміністрації терміново подати документи, необхідні для звільнення Ю.Ткаченка. Мер зазначив, що вважає нетверезих водіїв злочинцями, не хоче працювати з такими людьми, які мають нести повну відповідальність за порушення встановлених правил.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА