13:23 08.02.2019

Інтенсивність підготовки підрозділів ППО у 2019 році значно посилиться - Міноборони України

1 хв читати
Інтенсивність підготовки підрозділів ППО у 2019 році значно посилиться - Міноборони України

Міністерство оборони України планує збільшити в 2019 році кількість заходів бойової підготовки підрозділів протиповітряної оборони, особливо зенітно-ракетних військ.

"Ми змушені постійно нарощувати бойові можливості підрозділів зенітних ракетних військ. Цього року до підрозділів ЗРВ продовжать надходити відновлені та модернізовані комплекси різних модифікацій типу «С-300», «С-125» і «Бук»", - повідомив начальник зенітних ракетних військ Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ставський, слова якого наводить прес-служба Міноборони.

Зазначено, що першочергову увагу буде приділено бойовим стрільбам.

"Плануємо провести ще масштабніші, ніж минулого року, навчання. Йдеться про бойові стрільби зі зведеними зенітними ракетними полками "Бук-М1" та "С-300П", - наголосив Ю.Ставський.

Загалом на 2019 рік заплановано чотири навчання з бойовою стрільбою, а також буде проведено понад півтори сотні різних заходів бойової підготовки. Усі вони відбуватимуться на фоні створеної обстановки, максимально наближеної до бойової.

У командуванні ПС ЗСУ заявляють, що посилення підготовки підрозділів ППО пов'язане із загрозами з боку РФ, яка продовжує мілітаризацію окупованого Криму та стягує дедалі більше авіаційного озброєння на аеродроми поблизу кордону з Україною.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА