19:20 08.02.2019

Скасування перегонів через кінський грип у Великобританії викликало падіння цін акцій букмекерів

2 хв читати
Скасування перегонів через кінський грип у Великобританії викликало падіння цін акцій букмекерів

Спалах кінського грипу у Великобританії призвів до скасування перегонів, у результаті чого впали котирування акцій британських букмекерів.

Вартість паперів William Hill Plc опустилася в п'ятницю на 0,9%, Paddy Power Betfair Plc - на 0,2%, GVC Holdings Plc, що володіє букмекерської компанією, - на 1,1%.

Британська федерація перегонів (BHA) оголосила в п'ятницю, що вони не поновляться, принаймні, до наступної середи, доки триватиме перевірка чистокровних коней по всій країні, повідомляє Bloomberg.

У разі, якщо перегони припинять на нетривалий період, наслідки для букмекерів будуть незначними, оскільки їхні клієнти мають безліч інших можливостей робити ставки - від перегонів у зарубіжних країнах до інших видів спорту, зокрема й матчі Англійської прем'єр-ліги.

"Звичайно, припинення перегонів у Великобританії - це негативний фактор, проте в цьому випадку є альтернативні варіанти на відміну, наприклад, від випадків, коли погана погода призводить до скасування змагань у багатьох видах", - зазначають експерти Goodbody.

У Goodbody також зауважуть, що частка кінських перегонів у бізнесі найбільших британських букмекерів скорочується. У разі Paddy Power Betfair вона становить не більше 10% виторгу, у разі William Hill - 15%, а для GVC - лише 10%.

BHA планує зробити оголошення в понеділок щодо того, коли можуть поновитися перегони, і це буде головним фактором для котирувань акцій букмекерів.

З четверга, коли перегони зупинили, падіння цін акцій букмекерських компаній становить 2-5%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА