19:35 08.02.2019

В "Опоблоці" обурені актами вандалізму щодо реклами кандидата в президенти Вілкула

2 хв читати
В "Опоблоці" обурені актами вандалізму щодо реклами кандидата в президенти Вілкула

Партія "Опозиційний блок" закликає міжнародні моніторингові місії і дипломатичні представництва надати оцінку актам вандалізму щодо рекламної агітації кандидата в президенти від цієї партії Олександра Вілкула.

"В Україні останнім часом спостерігається хвиля масового вандалізму стосовно рекламної агітації кандидата в президенти від основної опозиційної сили - "Опозиційного блоку - Партії миру і розвитку" Олександра Вілкула. Фактично ганебною "нормою" стало обливання реклами Олександра Вілкула фарбою, що спостерігається по всій території України", - зазначено в заяві, яку поширила прес-служба "Опоблоку" у п'ятницю.

Так, за інформацією партії, в ніч з 7 на 8 лютого в м.Черкаси невідомі знищили рекламні носії з агітацією за О.Вілкула, а частину бордів було заклеєно. За потурання з боку влади і правоохоронних органів.

Також в "Опоблоці" нагадали, що нерозслідуваними залишилися факти нападу на О.Вілкула в м.Бердянськ Запорізької області та перешкоджання його зустрічам із виборцями в м. Мангуші Донецької області.

На думку "Опозиційного блоку", ці події не відповідають поняттям "вільні", "рівні", "чесні", "прозорі" вибори.

"Влада використовує так званих "мирних активістів" у своїх цілях - для залякування опонентів і тиску на волевиявлення громадян", - заявляють в опозиційній силі.

В "Опоблоці" наголошують, що за таких умов сподіватися на те, що вибори будуть чесними, а їхні результати - легітимними в очах громадян, годі й говорити.

"Ми звертаємося до представників світової громадськості, міжнародних моніторингових місій, передусім до БДІПЛ ОБСЄ, до всіх дипломатичних представництв, акредитованих в Україні, з проханням надати свою оцінку подіям навколо опозиційного кандидата і спробам зриву його кампанії", - зазначено в заяві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА