17:13 09.02.2019

Під час спроби штурму Подільського управління поліції затримано близько 40 осіб, порушено три справи

1 хв читати
Під час спроби штурму Подільського управління поліції затримано близько 40 осіб, порушено три справи

Правоохоронці затримали близько 40 осіб, які затіяли зіткнення з поліцейськими біля управління поліції в Подільському районі Києва; розпочато три кримінальних провадження.

"Невідомі намагалися пошкодити вхідні двері, застосували газові балончики і влаштували бійку з поліцейськими", - повідомляє відділ комунікації поліції м.Києва на сторінці в соцмережі Фейсбук у суботу.

У поліції нагадали, що перед цим із Контрактової площі, де цього дня проходить кілька масових мирних акцій, в управління поліції доставили групу осіб. Після того, як всіх доставлених відпустили, їм на допомогу прибула "група підтримки", яка влаштувала бійку і застосувала газові балончики до правоохоронців.

"В результаті всіх активних учасників затримали, а це – близько 40 осіб. З ними проводять першочергові слідчі дії", - сказано в повідомленні.

Слідчі почали три кримінальних провадження: за 2 ч. ст. 45 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), ч. 1 ст. 341 (захоплення державних будівель) та ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, на Контрактовій площі в столиці в суботу одночасно проходить кілька мирних заходів, зокрема зустріч з виборцями кандидата в президенти України, лідера партії ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко і акція "Хто замовив Катю Гандзюк?".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА