07:05 11.02.2019

У черзі на КПП бойовиків на Донбасі померла літня людина - Українська сторона СЦКК

1 хв читати
У черзі на КПП бойовиків на Донбасі померла літня людина - Українська сторона СЦКК

Українська сторона Спільного центру з координації та контролю сторін (СЦКК) повідомляє, що у четвер 7 лютого на підконтрольному бойовикам блокпосту помер літній чоловік.

"8 лютого СММ ОБСЄ дізналися від лікаря про те, що напередодні, після полудня 7 лютого, він намагався провести реанімаційні заходи для літнього чоловіка (у віці 70 або більше років) на блокпосту на автодорозі H15 неподалік від комбінату "Каргілл" в населеному пункті Кременець (на північний захід від Донецька). На жаль, врятувати життя людині не вдалося. Очевидно, чоловік намагався потрапити на підконтрольну владі України територію", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу операції Об'єднаних сил у неділю ввечері, з посиланням на Українську сторону СЦКК.

У Донецьку співробітники моргу повідомили, що 7 лютого до них доставили тіло померлого і додали, що смерть настала з природних причин.

Українська сторона СЦКК заявляє, що штучне створення довгих черг, неорганізованість і нервова обстановка в роботі блокпостів у холодну пору року з боку бойовиків укотре наражає на небезпеку мирне населення, при тому, що серед тих, хто очікує переходу, переважно люди похилого віку.

"Вони направляються, як правило, за пенсіями і соціальними виплатами", - уточнили спостерігачі.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА