07:29 11.02.2019

У жителя Харківщини вилучено гранатомет, боєприпаси і 30 кг конопель

1 хв читати
У жителя Харківщини вилучено гранатомет, боєприпаси і 30 кг конопель

32-річний житель сел. Борова Харківської області зберігав у господарських приміщеннях у дворі свого будинку зброю, боєприпаси та наркотики.

"Під час санкціонованого обшуку оперативники Боровського відділення поліції виявили в будинку зловмисника корпус гранати РГД-5 із запалом до неї і гранатомет РПГ-23, мисливську рушницю ІЖ-27Е і один патрон до нарізної зброї калібру 9,3мм. Окрім боєприпасів, поліцейські виявили і вилучили в господарській будівлі кущі рослини, схожої на коноплі і суху подрібнену речовину рослинного походження, загальною вагою близько 30 кг", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

Чоловік розповів правоохоронцям, що наркотики призначені для власного вживання, а вибухонебезпечні предмети знайшов близько 2 років тому на городі і "зберігав для власних потреб".

Зброю, боєприпаси і наркотики вилучено та направлено на експертне дослідження.

Наразі чоловік затриманий, йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Крім того, слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА