06:37 12.02.2019

У Києві реконструюють і добудують кінотеатр ім. Гагаріна

2 хв читати
У Києві реконструюють і добудують кінотеатр ім. Гагаріна

Будівлю комунального підприємства "Кінотеатр ім.Ю.Гагаріна" на вулиці Щусєва, 5 у Шевченківському районі реконструюють. Відповідний проект затверджено розпорядженням КМДА, повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації.

"При оновленні споруди кількість поверхів буде збільшено до п'яти. У надбудові розмістять адміністративні та робочі приміщення комунальних підприємств "Телекомпанія "Київ", "Радіостанція "Голос Києва" та "Вечірній Київ", - зазначив заступник голови Київської міської державної адміністрації В'ячеслав Непоп.

Як зазначається, комфортні умови створять також для публічного показу і перегляду фільмів. Зокрема, на першому поверсі облаштують глядацький кінозал із сучасним обладнанням на 98 місць, просторим фойє, допоміжними приміщеннями та безбар'єрним доступом. Загалом, здійснити роботи планують протягом року.

Проект реконструкції затверджений з урахуванням експертного звіту державного підприємства "Спеціалізована державна експертна організація - Центральна служба Української державної будівельної експертизи".

Кінотеатр ім.Гагаріна побудований в 1971 році, пропрацював за призначенням до 1993 року. Потім там відкрили ресторан з більярдним клубом, який незабаром закрили. У 1998 році за рішенням районної державної адміністрації в будівлі створили продовольчий ринок, а зал для глядачів звільнили від крісел і глядацького обладнання. У 2001 році рішенням Київради приміщення передали Українській православній церкві для створення Сирецького меморіалу, але виконанню цього рішення завадили місцеві продавці. У 2007 році з будівлі вивели торгівлю, але кінотеатр не експлуатується і разом з територією знаходиться в занедбаному аварійному стані.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА