17:22 12.02.2019

Суд переніс на 6 березня підготовче засідання у справі голови району Харкова, підозрюваної в декларуванні недостовірних даних

2 хв читати
Суд переніс на 6 березня підготовче засідання у справі голови району Харкова, підозрюваної в декларуванні недостовірних даних

Жовтневий районний суд Харкова знову не зміг провести підготовче засідання у справі голови Новобаварського району міста Тетяни Цибульник, яку підозрюють у тому, що вона не зазначила в декларації коштовності вартістю понад 600 тис. грн.

"Засідання не відбулося через неявку підозрюваної. Адвокати надали інформацію, що вона у міській лікарні №3 на амбулаторному лікуванні. За словами адвоката, діагноз - інфекційне ГРЗ", - повідомили кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" у прес-службі прокуратури Харківської області.

Засідання перенесено на 6 березня.

Як повідомлялося, Т.Цибульник було оголошено про підозру 21 червня 2018 року.

"За даними слідства, йдеться про коштовності вартістю понад 600 тис. грн. Зазначені цінності були вилучені під час обшуку в рамках розслідування кримінального провадження. Відповідно до закону України "Про запобігання корупції" суб'єкт декларування зобов'язаний вказати в декларації відомості про цінне рухоме майно, вартість якого перевищує 100 прожиткових мінімумів. Водночас у декларації глави адміністрації ні за 2016, ні за 2017 роки даних про ювелірні вироби на цю суму немає", - повідомила прес-служба прокуратури Харківської області.

Т.Цибульник заявила журналістам, що не має таких коштовних прикрас і вважає пред'явлену їй підозру спробою дискредитувати міського голову Геннадія Кернеса і членів його команди.

15 січня 2019 року прес-служба прокуратури Харківської області повідомила, що обвинувальний акт щодо Т.Цибульник передано до Жовтневого райсуду міста. Їй інкримінується ст. 366-1 КК України (декларування недостовірної інформації).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Агресор у неділю обстрілював Нікополь та Покровську ОТГ – голова ОВА

Україна все ще чекає на постачання обіцяних США озброєнь – Зеленський

ГУР Міноборони України повідомило про знищення двох тепловозів у РФ

Зеленський провів телефонну розмову з лідером меншини у Палаті представників США, запросив його в Україну

Бійці ГУР знищили новітню російську антидронову РЛС "рєпєйнік" вартістю $100 тис.

Російські війська атакували промисловий об'єкт Запоріжжя, без жертв - ОВА

Підрозділи Сил оборони України перемістилися на нові рубежі на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки для збереження життя захисників - Сирський

ВИБУХ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЗАСТОСУВАННЯ БАЛІСТИЧНОЇ ЗБРОЇ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У регіонах РФ, які можуть бути вразливими для українських БПЛА, скасували паради до 9 травня - британська розвідка

Унаслідок підриву гранати в Києві вночі постраждали двоє людей - поліція

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА