10:59 13.02.2019

Міжвідомча комісія вважає, що поромний пункт пропуску на кордоні з Румунією "Орлівка" готовий до роботи - Держприкордонслужба України

1 хв читати
Міжвідомча комісія вважає, що поромний пункт пропуску на кордоні з Румунією "Орлівка" готовий до роботи - Держприкордонслужба України

Співробітники Держприкордонслужби України спільно з представниками взаємодійних служб перевірили можливість відкриття міжнародного пункту пропуску у вигляді поромної переправи через українсько-румунський кордон "Орлівка" (Одеська обл.) і надали позитивний висновок.

"За результатами детального обстеження всіх складових, необхідних для виконання функцій, покладених на Держприкордонслужбу та інші відомства, члени комісії підписали позитивний висновок", - повідомляє прес-служба українського прикордонвідомства в середу вранці.

В інформації зазначено, що міжнародний пункт пропуску функціонуватиме цілодобово. На поромі, окрім автотранспорту, зможуть перетинати кордон і пішоходи. У пункті пропуску здійснюватиметься прикордонний, митний, фітосанітарний, ветеринарний та інші види державного контролю.

У Держприкордонслужбі України нагадали, що відкриття поромної переправи через українсько-румунський кордон між населеними пунктами "Орлівка" (Україна) та "Ісакча" (Румунія) здійснюється у рамках укладеної в 2015 році угоди між урядами обох країн.

"Фактично підписання міжвідомчою комісією позитивного висновку є важливим кроком та підставою для дозволу на відкриття Кабінетом Міністрів України вищезгаданого пункту пропуску", - підсумували у відомстві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

Ворог завдав авіаудару по промисловому об'єкту в Сумах - ОВА

Естонія передала Україні два патрульні катери

Двоє дітей постраждали внаслідок ворожих ударів по Дергачах - Харківська ОВА

США вже почали постачати боєприпаси Україні, їх буде доставлено протягом кількох днів - Пентагон

ПК "Південь": у Херсонській області знищено розвідувальний БПЛА "Орлан-10", в Одеській - БПЛА "ZALA"

Унаслідок обстрілів на Донеччині загинули п’ятеро людей, вісім поранено

"Укрзалізниця" скасувала зміни в русі поїздів, запроваджені через обстріли Харківщини

Підозрюваного в хабарництві заступника голови Запорізької облради відсторонено від посади - САП

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА