15:02 13.02.2019

"Свобода" у Київраді вимагатиме звіту правоохоронців щодо розслідування випадків нападу на свого активіста - Сиротюк

1 хв читати
"Свобода" у Київраді вимагатиме звіту правоохоронців щодо розслідування випадків нападу на свого активіста - Сиротюк

Фракція ВО "Свобода" у Київській міській раді вимагатиме публічного звіту правоохоронців щодо стану розслідування випадків нападу на депутата Київради, керівника Солом'янського штабу кандидата в президенти України від ВО "Свобода" Руслана Кошулинського Володимира Назаренка.

"Із 2013 року в майже 20 активістів ВО "Свобода" було знищено або пошкоджено їхнє особисте майно, автомобілі. Ми думали, що цю практику буде припинено після Революції гідності... Ви знаєте, що Володимир Назаренко є членом земельної комісії, але ще не було ні одного питання, яке суперечило б інтересам громади, і щодо якого активну позицію Назаренко не займав. Лише за останній час на Володю було скоєно три напади", - сказав голова фракції ВО "Свобода" у Київраді Юрій Сиротюк на прес-конференції в прес- центрі агентства "Інтерфакс-Україна" в середу.

Він додав, що В.Назаренко займає активну позицію щодо протидії "земельній мафії".

"Я як керівник фракції "Свобода" заявляю, що ми вимагатимемо публічного звіту керівника Національної поліції, Патрульної поліції в Києві про результати розслідування всіх нападів", - заявив Ю.Сиротюк.

"Ми порушуватимемо питання щодо публічного звіту правоохоронців на найближчій сесії Київради", - поінформував Ю.Сиротюк.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА