15:25 13.02.2019

В Україні може відкритися офіс підрозділу протидії наркозлочинності США

2 хв читати
В Україні може відкритися офіс підрозділу протидії наркозлочинності США

Голова Національної поліції України Сергій Князєв і директор відділу з правоохоронних питань посольства США в Україні Стефані Холмс обговорили можливість відкриття в Києві офісу Адміністрації з боротьби із незаконним обігом наркотиків (DEA) Міністерства юстиції США.

Як повідомляє департамент комунікації Національної поліції України, на зустрічі в середу сторони обговорили питання практичної взаємодії DEA з Нацполіцією України.

Голова Нацполіції зазначив, що американська сторона надала Україні матеріально-технічну підтримку - підрозділи протидії наркозлочинності отримали від міжнародних партнерів новий автотранспорт і технічне оснащення.

"Завдяки спецтехніці, яку ви нам надали, поки що в технічному оснащенні українські поліцейські випереджають учасників наркоугруповань в Україні", - сказав він.

С.Князєв повідомив, що наразі керівництво Нацполіції робить кілька акцентів у роботі реформованого українського підрозділу протидії наркозлочинності.

"Про кількість наркоугруповань, які ми викрили та затримали, мають звітувати територіальні підрозділи. А головний офіс має займатися стратегічними розслідуваннями", - зазначив С.Князєв.

За його словами, саме в цьому напрямі налагоджено тісну комунікацію української поліції з представниками DEA і посольства США. А відкриття в Україні офісу DEA лише посилить цю взаємодію, і, отже – дасть змогу отримати кращий результат.

"Думаю, що плідна співпраця з нашими американськими партнерами матиме лише позитивний результат", - сказав голова Нацполіції.

У свою чергу заступник регіонального координатора DEA Кевін Деніалз повідомив, що приступаючи до виконання своїх обов'язків, він вивчав дані, що надходять із різних регіональних офісів, і був здивований роботою українського підрозділу протидії наркозлочинності.

"Ваші результати - дуже потужний аргумент на користь відкриття офісу DEA і впровадження нових спільних проектів", - зазначив К.Деніалз.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

Сирський обговорив із командувачем оборони Данії потреби ЗС України та допомогу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА