14:31 15.02.2019

Боєць ЗСУ загинув, ще двоє поранені внаслідок обстрілів бойовиками на Донбасі в п'ятницю

1 хв читати
Боєць ЗСУ загинув, ще двоє поранені внаслідок обстрілів бойовиками на Донбасі в п'ятницю

Від початку доби до 12:00 п'ятниці на лінії бойового зіткнення сторін на Донбасі бойовики п’ять разів прицільно обстріляли оборонні позиції українських військ, унаслідок чого загинув боєць ЗСУ і ще двоє військовослужбовців отримали різні поранення, повідомив представник прес-центру Міноборони України полковник Дмитро Гуцуляк.

"Із сумом повідомляємо, що сьогодні внаслідок російської збройної агресії загинув один наш український герой. Ще двоє наших військових унаслідок бойових дій отримали поранення різного ступеня. Їх доправили до військового мобільного госпіталю", - сказав він під час брифінгу в Києві.

За інформацією Міноборони, вранці поблизу Попасної бойовики застосували гранатомети. Також із гранатометів різних типів і зенітної установки ЗУ-23-2 вони вели вогонь у районі н. п. Золоте-4.

Окрім цього, у н. п. Нижнє українські військовослужбовці зафіксували розриви чотирьох ворожих мін калібру 82 мм. Бойовики здійснювали обстріл із напрямку окупованого н. п. Сентянівка.

Ще вісім мін калібру 82 мм незаконні збройні формування випустили після 11:20 по ЗСУ біля н. п. Золоте-1.

Близько 11:00 стався ворожий обстріл із протитанкового ракетного комплексу в районі Мар’їнки.

"Підрозділи об'єднаних сил у переважній більшості випадків застосовували у відповідь чергові вогневі засоби і придушували збройну активність окупантів", - повідомив Д.Гуцуляк.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА