14:23 17.02.2019

Правоохоронці провели оперативно-профілактичні рейди в Маріуполі, Сартані і Гнутовому

1 хв читати

Правоохоронці провели оперативно-профілактичні рейди в Маріуполі, Сартані і Гнутовому, затримали 6 бойовиків – штаб ООС

Київ. 17 лютого. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Шістьох осіб, причетних до незаконних збройних формувань, затримано під час оперативно-профілактичних заходів у Маріуполі, Сартані і Гнутовому Донецької області.

Як повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил, рейди проводилися за наказом командувача Об'єднаних сил Сергія Наєва з метою виявлення зброї, боєприпасів, вибухівки, наркотичних засобів, встановлення осіб, причетних до незаконних збройних формувань, та стабілізації криміногенної ситуації.

"За гарячими слідами розкрито 2 грабежі, грабіжників затримано і доправлено у відділ поліції м. Маріуполя. Розкрито 22 крадіжки, а речові докази (ювелірні вироби, гроші, побутова техніка, комп'ютерна техніка, мобільні телефони тощо) у зловмисників вилучено", – йдеться в повідомленні.

Також задокументовано факт незаконного поводження зі зброєю та задокументовано 3 кримінальних правопорушення за фактами вилучення наркотичних речовин. Загалом задокументовано 192 адміністративних правопорушення, за вчинення яких складено відповідні протоколи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА