18:47 18.02.2019

Четверо українських військових поранені з початку доби понеділка внаслідок восьми обстрілів позицій ЗСУ на Донбасі

2 хв читати
Четверо українських військових поранені з початку доби понеділка внаслідок восьми обстрілів позицій ЗСУ на Донбасі

У період часу з 00:00 до 18:00 понеділка бойовики вісім разів обстріляли позиції українських військ, з яких сім разів - із застосуванням артилерійських систем калібру 122 мм і мінометів калібрів 120 і 82 мм (загалом випущено 94 снаряди і мін), внаслідок чого поранень дістали четверо українських військових, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС).

"Під час бойових дій четверо військовослужбовців об'єднаних сил дістали поранень. Підрозділи, що обороняються, відповіли на ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Утрати противника уточнюються", - йдеться у зведенні станом на 18:00 понеділка, оприлюдненому на сторінці прес-центру штабу ООС у соцмережі Facebook.

Так, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики чотири рази обстріляли українські опорні пункти: зі ствольної артилерії калібру 122 мм, протитанкових ракетних комплексів і великокаліберних кулеметів - у районі н. п. Лебединського; зі ствольної артилерії калібру 122 мм і, вдруге, з мінометів калібру 120 мм і станкових протитанкових гранатометів - поблизу села Водяного; з озброєння бойових машин піхоти і ручних протитанкових гранатометів - біля селища Опитного.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти здійснили також чотири обстріли позицій підрозділів об'єднаних сил: з мінометів калібрів 120 і 82 мм - в районі населеного пункту Катеринівки; двічі - з мінометів 120 і 82 калібрів - біля селища міського типу Новотошківського; з великокаліберних кулеметів - поблизу населеного пункту Кримського", - йдеться в звіті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗС України відбили 59 атак окупантів за добу на шести напрямках

ВР ухвалила в першому читанні законопроєкт про посилення відповідальності за незаконний обіг підакцизних товарів

Профільний комітет рекомендував ВР прийняти за основу законопроєкт про захист інтересів власників земельних паїв

США готують пакет озброєнь для України на $1 млрд

ВР має намір визначити Держспецзв'язку органом, що реалізує політику щодо забезпечення безпілотними системами та засобами РЕБ

Уряд виділив ще понад 8 млрд грн на будівництво фортифікацій - Шмигаль

Для повноцінного запуску Держреєстру нерухомих пам'яток потрібно понад 5 років - Шуляк

Кабмін звільнив Половенка з посади заступника міністра оборони

ВР прийняла за основу законопроєкт про дерегуляцію ринку торгівлі вживаними авто - Гетманцев

ВР удосконалить порядок ведення військового обліку під час війни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА