18:47 18.02.2019

Четверо українських військових поранені з початку доби понеділка внаслідок восьми обстрілів позицій ЗСУ на Донбасі

2 хв читати
Четверо українських військових поранені з початку доби понеділка внаслідок восьми обстрілів позицій ЗСУ на Донбасі

У період часу з 00:00 до 18:00 понеділка бойовики вісім разів обстріляли позиції українських військ, з яких сім разів - із застосуванням артилерійських систем калібру 122 мм і мінометів калібрів 120 і 82 мм (загалом випущено 94 снаряди і мін), внаслідок чого поранень дістали четверо українських військових, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС).

"Під час бойових дій четверо військовослужбовців об'єднаних сил дістали поранень. Підрозділи, що обороняються, відповіли на ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Утрати противника уточнюються", - йдеться у зведенні станом на 18:00 понеділка, оприлюдненому на сторінці прес-центру штабу ООС у соцмережі Facebook.

Так, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики чотири рази обстріляли українські опорні пункти: зі ствольної артилерії калібру 122 мм, протитанкових ракетних комплексів і великокаліберних кулеметів - у районі н. п. Лебединського; зі ствольної артилерії калібру 122 мм і, вдруге, з мінометів калібру 120 мм і станкових протитанкових гранатометів - поблизу села Водяного; з озброєння бойових машин піхоти і ручних протитанкових гранатометів - біля селища Опитного.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти здійснили також чотири обстріли позицій підрозділів об'єднаних сил: з мінометів калібрів 120 і 82 мм - в районі населеного пункту Катеринівки; двічі - з мінометів 120 і 82 калібрів - біля селища міського типу Новотошківського; з великокаліберних кулеметів - поблизу населеного пункту Кримського", - йдеться в звіті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА