21:54 18.02.2019

Євродепутати, які отримали відмову на в'їзд до Венесуели, спробують потрапити туди через Колумбію

1 хв читати
Євродепутати, які отримали відмову на в'їзд до Венесуели, спробують потрапити туди через Колумбію

Делегація Європарламенту, куди входять п'ять депутатів, яких не допустили до цього часу в Венесуелу, спробують потрапити в цю країну через Колумбію, звідки плануються поставки американської гуманітарної допомоги.

"Ми прийняли запрошення, і ми маємо намір потрапити (у Венесуелу) з Кукути (Колумбія), де готуються поставки продовольства і медикаментів (для Венесуели)", - наводять західні ЗМІ слова іспанського євродепутата Естебана Гонсалеса Понса, який очолює делегацію.

Наразі іноземна допомога - продовольство і медикаменти - складується в колумбійському місті Кукута на кордоні з Венесуелою. У неділю в Кукута прибув американський сенатор Марко Рубіо, щоб поспостерігати за процесом збору допомоги.

Раніше повідомлялося про недопущення до Венесуели делегації Європарламенту, що складається з п'яти депутатів від консервативної Європейської народної партії. Один з учасників делегації Естебан Гонсалес Понс поінформував, що у прибулих забрали паспорти і не пояснили причину, з якої їх не пускають в країну. Депутати заявляли, що вони хочуть зустрітися з Х.Гуайдо.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА