07:42 20.02.2019

Кількість загиблих у ДТП на Полтавщині збільшилася до п'яти

2 хв читати
Кількість загиблих у ДТП на Полтавщині збільшилася до п'яти

Один з постраждалих при аварії мікроавтобуса Volkswagen в Полтавській області у вівторок помер в лікарні, повідомляє Головне управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

"19 лютого о 17:45 на автодорозі Київ-Харків поблизу с. Пишне Лубенського району водій мікроавтобуса не впорався з керуванням і з'їхав в кювет, унаслідок чого на місці загинули троє людей, двоє померли в лікарні і одну людину госпіталізовано", - йдеться у зведенні на сайті відомства в середу вранці.

Від ДСНС залучалося 12 ос. о / с і 2 од. техніки.

Як повідомлялося 19 лютого мікроавтобус Volkswagen, який прямував з Варшави до Запоріжжя, перекинувся в Полтавській області, в результаті загинули чотири людини, ще двоє знаходяться в реанімації.

За інформацією відділу комунікації поліції Полтавської області, аварія сталася у вівторок близько 18.00 на 188 км автодороги Київ - Харків, поблизу села Пишне.

"Мікроавтобус Volkswagen, рухаючись у бік Харкова в Запоріжжя з Варшави, не впорався з керуванням та допустив наїзд на металевий відбійник. В результаті зіткнення автомобіль виїхав за межі проїжджої частини і перекинувся", - сказано в повідомленні.

За попередньою інформацією, в мікроавтобусі знаходилися шість осіб. В результаті ДТП три людини загинули на місці, ще один помер в лікарні. Крім того, двоє людей, зокрема водій, перебувають в реанімації.

На місці ДТП працює слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановлюють особи загиблих і травмованих, з'ясовують обставини і причини аварії.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА