12:21 20.02.2019

В Україні похолодає, в більшості областей - опади і поривчастий вітер

2 хв читати
В Україні похолодає, в більшості областей - опади і поривчастий вітер

Найближчої доби, 21 лютого, тепла повітряна маса залишить територію України, а з північного заходу Європи переміститься більш прохолодне повітря; у більшості областей очікується погода з опадами і поривчастим вітром.

Як повідомляє Укргідрометцентр, на Лівобережжі в четвер очікується невеликий мокрий сніг, вдень у західних областях помірні опади переважно у вигляді дощу; на решті території без істотних опадів. У північно-східній частині країни і в Карпатах на дорогах місцями ожеледиця.

Вітер північно-західний, 7-12 м/с, у більшості областей пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби від 2 ° морозу до 3 ° тепла, вдень на півдні та заході країни 4-9 ° тепла.

У Києві вночі місцями невеликий мокрий сніг, вдень без опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби близько 0 °.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 21 лютого найвища температура вдень була зафіксована на позначці 10,4 градусів вище нуля в 2014 році, найнижча вночі - на позначці 22,1 градусів нижче нуля в 1929 році.

У п'ятницю 22 лютого, в західних, Житомирській, Вінницькій, Кіровоградській, південних і Донецькій областях пройде сніг і мокрий сніг, вдень місцями налипання мокрого снігу; на решті території - без істотних опадів.

На дорогах північно-східній частині, західних та південних областей місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с.

Температура в західних і південних областях вночі 0-6 морозу, вдень близько 0 °; на решті території вночі 5-11 ° морозу (в Чернігівській, Сумській і Луганській областях 8-13 °), вдень 2-7 ° морозу. У Криму дощ, температура вночі та вдень 2-7 ° тепла.

У Києві - без істотних опадів. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 6-8 ° морозу, вдень 3-5 ° морозу.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

Окупанти вранці завдали ракетного удару по Одесі - Кіпер

У Запорізькій області дрони вдарили по транспортній інфраструктурі, є постраждалі

Ювенальні прокурори: 537 дітей загинули в Україні в результаті збройної агресії РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА