13:35 20.02.2019

Командувач ООС продемонстрував делегації США чергові докази збройної агресії РФ на Донбасі

1 хв читати
Командувач ООС продемонстрував делегації США чергові докази збройної агресії РФ на Донбасі

Командувач об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв поінформував делегацію США на чолі з представником комітету Сенату США з питань збройних сил і безпеки Джоні Ернст про поточну оперативну обстановку в районі проведення Операції об'єднаних сил на сході України та продемонстрував свідчення російської військової присутності на Донбасі.

Як повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook, зустріч відбулася в середу в одному з базових таборів об'єднаних сил.

С.Наєв продемонстрував гостям докази нещодавніх випадків застосування російськими військами в Україні коригованих 152-мм снарядів типу "Краснополь", що перебувають на озброєнні виключно російської армії. Крім того, гостям було продемонстровано БПЛА "Орлан" та інші зразки озброєння, боєприпасів і обмундирування російської армії.

Командувач об'єднаних сил також показав делегації США відеозапис обстрілу населених пунктів Донецької та Луганської областей російськими військами від початку поточного року. "Учора в районі проведення ООС зафіксовано рекордну від початку поточного року кількість застосованих проти української армії росіянами засобів ураження. Протягом минулої доби на позиції наших військ ворог витратив 387 артилерійських снарядів і мін, заборонених Мінськими домовленостями. Із них калібру 122 мм - 317 одиниць, калібру 120 мм - 37 одиниць", - розповів він.

С.Наєв розповів Дж.Ернст про заходи ООС щодо розвитку Донецької та Луганської областей, а також поінформував її про заходи цивільно-військового співробітництва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА