13:49 20.02.2019

Бойовики з опівночі чотири рази обстріляли позиції українських військових на Донбасі - Міноборони

1 хв читати
Бойовики з опівночі чотири рази обстріляли позиції українських військових на Донбасі - Міноборони

Незаконні збройні формування з початку доби в середу здійснили чотири прицільних обстріли позицій об'єднаних сил на Донбасі, повідомляє Міністерство оборони України.

"З початку поточної доби, станом на 12:00, в районі відсічі і стримування російської агресії в Донецькій і Луганській областях зафіксовано чотири прицільних ворожих обстріли, усі - із застосуванням заборонених Мінськими домовленостями мінометів", - повідомив спікер Міноборони Максим Праута на брифінгу в Києві.

Так, вночі на Луганському напрямку противник обстріляв позиції українських військових у районі села Катеринівка з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Кром того, бойовики використовували міномети 82-го калібру, гранатомети і стрілецьку зброю поблизу хутора Вільний.

Також вранці на Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська вели вогонь з 120-х мінометів. Захисників села Водяне бойовики обстріляли двадцятьма мінами цього калібру, а в районі Широкиного воїни Об'єднаних сил нарахували 35 розривів мін.

"Зараз втрат серед українських військових немає, вони продовжують надійно контролювати обстановку на лінії зіткнення", - наголосив М.Праута.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА