18:33 20.02.2019

На Донбасі в середу бойовики 9 разів обстріляли позиції ООС, один український військовий поранений

2 хв читати
На Донбасі в середу бойовики 9 разів обстріляли позиції ООС, один український військовий поранений

На Донбасі бойовики від початку доби станом на 18:00 середи дев’ять разів обстріляли позиції українських військових, один військовослужбовець поранений, повідомили в прес-центрі Операції об'єднаних сил.

"У період з 00:00 до 18:00 поточної доби противник дев'ять разів обстріляв позиції наших військ, із них вісім разів - із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями з витратою 101 міни калібрів 120 та 82 мм", - йдеться у зведенні прес-центру ООС на сторінці в соцмережі Facebook у середу ввечері.

Зазначено, що в районі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики шість разів обстріляли опорні пункти підрозділів ООС: двічі з мінометів калібру 120 мм, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - у районі населеного пункту Лебединське; двічі з мінометів калібру 120 мм і станкових протитанкових гранатометів - поблизу с. Водяного; з мінометів калібру 120 мм - поблизу с. Широкиного; у районі міста Мар’їнка вогонь по українських позиціях вів ворожий снайпер.

У смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Північ" незаконні збройні формування здійснили три обстріли позицій підрозділів об'єднаних сил: із мінометів калібру 120 мм, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - поблизу с. Катеринівки; двічі з мінометів 120-го і 82-го калібру, автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районі населеного пункту Хутір Вільний.

"Один військовослужбовець об'єднаних сил поранений", - йдеться у зведенні.

Підрозділи, на які здійснювався вогневий вплив, відповіли противнику зі штатного озброєння, яке не заборонене Мінськими угодами. Втрати противника уточнюють. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА