08:25 21.02.2019

У Харкові блокована діяльність групи наркодилерів, до якої входив поліцейський

1 хв читати
У Харкові блокована діяльність групи наркодилерів, до якої входив поліцейський

Прокуратура Харківської області спільно з Управлінням внутрішньої безпеки Нацполіції України викрила в наркоторгівлі інспектора-криміналіста слідчого відділу Харківського метрополітену.

"У рамках проведення негласних слідчих дій 27-річний старший лейтенант поліції збув наркозалежному пакет з канабісом", - повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

За даними слідства, "товар" поліцейський закуповував у знайомих у Куп'янську Харківської області, які вирощували коноплю і готували наркотичні засоби у себе вдома. Наркотики збували на території Куп'янська та в Харкові. Поліцейський продавав канабіс наркозалежним харків'янам. Гроші за товар отримував як готівкою, так і перекладами на банківську картку.

В ході санкціонованих обшуків за місцями проживання фігурантів кримінального провадження вилучено понад 41 кг канабісу, 75 кущів конопель, пакети і колби з насінням, пристрої для куріння і обладнання для виготовлення наркотичних засобів.

Наразі затримано четверо причетних до злочинного бізнесу. Досудове розслідування проводиться за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів), ч.3 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів без мети їх збуту) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозр і обрання затриманим міри запобіжного заходу.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА