10:38 21.02.2019

СБУ порушила справу у зв'язку з розміщенням нацистської символіки в одному з ТРЦ Києва

1 хв читати
СБУ порушила справу у зв'язку з розміщенням нацистської символіки в одному з ТРЦ Києва

Служба безпеки України розпочала кримінальне провадження за фактом розміщення в одному з торговельно-розважальних центрів Києва нацистської символіки.

"За ініціативи Служби безпеки України спільно з Київською місцевою прокуратурою №5 19.02.2019 зареєстровано та розпочато розслідування кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1ст . 436-1 КК України (виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів) за фактом розміщення в одному з торговельно-розважальних центрів м. Києва нацистської символіки", - повідомляє прес-центр СБУ в соцмережі Facebook у п'ятницю.

У СБУ заявили, що й надалі "жорстко реагуватимуть на такі прояви та здійснять усе необхідне, щоб організатори та виконавці цієї провокації понесли встановлене законом покарання".

Як повідомляли ЗМІ з посиланням на користувачів соцмережі Facebook, у суботу, 16 лютого, в ТЦ Києва Gorodok Gallery (біля станції метро "Почайна") в холі на центральних сходах, які оснащені LED-підсвіткою, невідомі вивели зображення свастики, розміщене в білому квадраті на червоному тлі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова КНР Сі Цзіньпін відвідає Францію на початку травня

Американський безпілотник MQ-9 Reaper здійснив аварійну посадку в Польщі

19 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Канада підписала угоду з Німеччиною про сприяння торгівлі водневим паливом, знижуючи імпорт російської нафти

Влада Латвії заблокувала доступ до дев'яти російських пропагандистських сайтів

Глава МЗС Болгарії Габріель погодилася сформувати новий уряд

Польські фермери заблокували два КПП на кордоні з Німеччиною, блокада триватиме до 20 березня

Глави МЗС країн-членів ЄС не змогли ухвалити рішення про використання доходів від знерухомлених росактивів в інтересах України

На Херсонщині внаслідок вибуху боєприпасу загинуло троє людей

МЗС України про доповідь Комісії ООН: Зафіксовані злочини РФ "свідчать про масштаб звірств, якого Європа не бачила з часів Другої світової війни"

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА