11:52 21.02.2019

Google запустив YouTubeKids в Україні

2 хв читати
Google запустив YouTubeKids в Україні

Компанія Google відкрила доступ до сервісу дитячого відеоперегляду YouTube Kids для користувачів з України, повідомляється в офіційному прес-релізі "Google Україна".

"З моменту запуску в США чотири роки тому YouTube Kids став одним із найпопулярніших застосунків для дітей, і сьогодні YouTube Kids стає доступним і в Україні", - зазначається в повідомленні.

YouTube Kids орієнтований на дітей 3-12 років і не потребує окремого акаунта, при цьому в ньому неможливо завантажувати відео або коментувати контент - лише переглядати.

Застосунок можна завантажити безкоштовно на телефон, планшет або використовувати на великому екрані за допомогою ChromeCast, Apple TV, ігрових приставок або Smart TV.

У застосунку YouTube Kids зібрано розважальні та пізнавальні ролики для всієї родини, збірки відео від надійних партнерських каналів.

Інтерфейс YouTube Kids адаптований для дитячого користування, сам сервіс фільтрує і рекомендує контент, а також використовує кілька режимів, покликаних допомогти батькам контролювати, що дивляться їхні діти.

У застосунку можна обирати окремі відео й канали, щоб зробити їх доступними для дитини, виключити певні відео або канали та відключити функцію пошуку роликів. Також за допомогою вбудованого таймера батьки зможуть контролювати час перегляду.

Додаток YouTube Kids є безкоштовним за рахунок підтримки реклами. Всі рекламні оголошення в YouTube Kids чітко позначені як реклама, і попередньо перевіряються вручну, щоб переконатися, що вони відповідають правилам розміщення реклами.

Як зазначають у Google, у YouTube Kids дозволені реклама продуктів харчування або напоїв, відеоігор, а також рекламні ролики, призначені для дітей старше 12 років, або клікабельна реклама.

Застосунок YouTube Kids є в більше ніж 60 країнах у всьому світі, з десятком мільйонів завантажень, понад 160 млрд переглядів, більше ніж 14 мільйонів активних глядачів на тиждень.

Як повідомлялося, "Google Україна" констатує проникнення смартфонів в Україні на рівні 57% на кінець другого кварталу 2018 року й очікує чотириразового зростання кількості мобільних користувачів інтернету до 2025 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Найближчої доби в більшості областей України очікуються дощі, місцями з мокрим снігом - Укргідрометцентр

У Мінветеранів мають намір перезавантажити проєкт "Помічник ветерана"

ГУР допомагає РДК і "Свободі Росії" боротися з режимом у РФ - Юсов

Польща і Німеччина 26 березня запустять коаліцію "бронетанкових спроможностей" для України

В Україні частка негрошових соціальних послуг становить лише 6% - Жолнович

Експрацівник оборонного заводу в Миколаєві за допомогою дронів шпигував для ворога за комплексами ППО

В Україні зростає "чорний ринок" документів про підвищення кваліфікації для вчителів - освітній омбудсмен

НАТО зацікавлене в досвіді України у веденні комунікацій під час війни - Мінкультури

Окупанти вночі обстріляли Селидове, поранено 4 місцевих жителів - прокуратура

Окупанти обстріляли Конотоп, Середину-Буду і 23 села Сумської області за добу, про постраждалих не повідомляють

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА