07:35 22.02.2019

Бойовики НЗФ 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, троє військовослужбовців отримали поранення

2 хв читати
Бойовики НЗФ 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, троє військовослужбовців отримали поранення

Бойовики незаконних збройних формувань 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, внаслідок обстрілів троє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

"21 лютого російські окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню. При цьому озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, було застосовано 4 рази ... Внаслідок обстрілу троє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення," - йдеться у зведенні, опублікованому на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у п'ятницю вранці.

Бойовики застосували озброєння, заборонені Мінськими домовленостями.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти чотири рази обстріляли позиції наших захисників: двічі - з мінометів калібру 120 мм, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, а також стрілецької зброї, в подальшому - з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів - поблизу населеного пункту Водяне, з мінометів калібру 82 мм - у населеного пункту Піски; з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - навколо села Павлопіль,"- відзначили в штабі ООС.

Обстрілу також піддалося селище "Кримське".

"З початку поточної доби ворог один раз обстріляв наші позиції в смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" з мінометів калібру 82 мм, а також станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - поблизу населеного пункту Катеринівка," - підсумували в штабі ООС.

За даними української розвідки, троє бойовиків НЗФ знищені і четверо отримали поранення.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА