18:33 22.02.2019

Бойовики 10 разів обстріляли позиції об'єднаних сил у п'ятницю, у ЗСУ без втрат

1 хв читати
Бойовики 10 разів обстріляли позиції об'єднаних сил у п'ятницю, у ЗСУ без втрат

Незаконні збройні формування десять разів обстріляли позиції українських військ із 00:00 до 18:00 в п'ятницю, зокрема шість разів із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

"Втрат серед особового складу об'єднаних сил немає. Підрозділи, на які здійснювався вогневий вплив, дали противнику адекватну відповідь зі штатного озброєння, яке не заборонене Мінськими угодами. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", - йдеться у зведенні, оприлюдненому на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

Бойовики двічі з мінометів калібру 120 мм і станкових протитанкових гранатометів обстріляли позиції об'єднаних сил біля с. Водяного Новоазовського району Донецької області, двічі - з мінометів калібру 120 мм, протитанкового ракетного комплексу та автоматичних станкових гранатометів - у районі с. Лебединського Волноваського району.

Із ручних протитанкових і підствольних гранатометів і стрілецької зброї було обстріляно позиції український військ у районі м. Авдіївки, в районі м. Мар’їнки вогонь по українських позиціях вів снайпер бойовиків. Із гранатометів різних систем були обстріляні позиції в районі смт Луганське Бахмутського району Донецької області.

Зі 120-мм мінометів і станкових протитанкових гранатометів бойовики двічі обстріляли позиції об'єднаних сил поблизу с. Новозванівки, з 82-мм мінометів, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - біля с. Катеринівки Попаснянського району Луганської області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

В ООН відреагували на ракетний удар РФ по Дніпру: Ці атаки є прикладом зневаги до людського життя і заслуговують на осуд

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

США вивчають можливість постачання Ізраїлю танкових та артилерійських снарядів, військового транспорту більше ніж на $1 млрд - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА