23:01 22.02.2019

Унаслідок ДТП на трасі "Київ-Чоп" загинули три людини

1 хв читати
Унаслідок ДТП на трасі "Київ-Чоп" загинули три людини

У результаті дорожньо-транспортної пригоди на автодорозі "Київ - Чоп" в с.Грушвіца Друга (Рівненська обл.) загинули три людини, повідомили в Головному управлінні Нацполіції Рівненської обл.

"Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 22 лютого, близько 10:00 на автодорозі "Київ-Чоп" в с.Грушвіца Друга Рівненського району", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в п'ятницю.

Правоохоронці встановили, що 34-річна мешканка м.Дніпро, керуючи автомобілем "Porsche Cayenne", рухаючись у напрямку Львова, не впоралася з керуванням і виїхала на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з автомобілем "Daewoo Sens", в результаті якого загинуло три людини.

"У результаті ДТП 55-річний водій автомобіля "Daewoo" і 53-річна пасажирка, жителі с.Голосковичі Львівської обл., загинули на місці події. Ще одна пасажирка легковика, 30-річна односельчанка померла в лікарні. Крім того, в салоні знаходилася ще й п'ятирічна дівчинка. Її без свідомості госпіталізували до реанімаційного відділення Рівненської центральної міської лікарні", - додали в прес-службі ГУ Нацполіції регіону.

Підкреслюється, що водій і пасажир позашляховика не постраждали. Відповідно до медичного огляду жінка-водій була твереза.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель трьох людей, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про затримання 34-річної жінки в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА