07:59 27.02.2019

У Рівному інтернет-продавця викрили на збуті наркотиків на суму понад 3 млн грн

2 хв читати
У Рівному інтернет-продавця викрили на збуті наркотиків на суму понад 3 млн грн

У Рівному правоохоронці вилучили у 21-річного одесита наркотики на суму понад 3 млн грн, повідомила прес-служба Національної поліції області.

"Так, 24 лютого близько 21 години в поле зору поліцейських потрапив підозрілий чоловік біля розважального закладу на вулиці Соборна у Рівному. Під час поверхневого огляду патрульні поліцейські виявили у молодої людини 40 грамів амфетаміну та 5 грамів марихуани. Як з'ясувалося, злочинну діяльність одесита відстежували тривалий час", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці провели в орендованому 21-річним жителем Одеси будинку обшук, під час якого виявили та вилучили 749 психотропних таблеток екстазі, амфетамін загальною вагою близько 1 кг, метамфетамін близько 250 грамів і елітні сорти марихуани вагою 8 кілограмів.

"Вартість вилучених наркотичних речовин за цінами "чорного" ринку становить близько 3 млн 200 тис. грн", - зазначили в поліції.

Крім того, правоохоронці задокументували факт збуту методом "закладки" психотропної речовини метамфетамін вагою 1,2 грама на вулиці Корольова обласного центру. Співробітники поліції вилучили наркотики.

За інформацією поліції, клієнтів одесит підшукував за допомогою інтернет-ресурсів, в тому числі використовуючи один з месенджерів.

"21-річного одесита поліцейські затримали в порядку статті 208 Кримінального кодексу України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Зловмиснику повідомили про підозру в збуті і зберіганні з метою збуту наркотичних речовин за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Слідчі підготували клопотання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою", - повідомили в поліції.

Згідно санкції статті підозрюваному загрожує позбавлення волі строком від шести до десяти років. Досудове розслідування триває.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

ЗС України відбили 82 атаки окупантів за добу на семи напрямках

"УЗ" стала об'єктом масових атак росіян: у Донецькій області загинуло троє залізничників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА