21:07 27.02.2019

Екс-адвокат Трампа заявив, що ніколи б не прийняв від нього помилування

2 хв читати
Екс-адвокат Трампа заявив, що ніколи б не прийняв від нього помилування

Колишній адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен на слуханнях у середу заявив, що ніколи не просив помилування у свого колишнього роботодавця.

Він також зазначив, що навіть якщо б Трамп запропонував помилувати його, він би відмовився.

"Я ніколи не просив, а також ніколи б не прийняв помилування з боку президента Трампа", - сказав Коен, виступаючи в комітеті Палати представників з нагляду та урядової реформи.

Він знову визнав, що дав неправдиві свідчення конгресу з "російської справи".

"Я прошу вибачення за свою брехню ... Я збрехав, але я не брехун. Я вчинив погано, але я не погана людина", - додав екс-адвокат Трампа.

У грудні 2018 року Коена засудили до трьох років в'язниці. Вирок Коену було винесено на підставі двох справ. У серпні 2018 року він визнав свою провину в організації виплат у $ 280 тис. відступних двом жінкам, зокрема, порноактрисі Стормі Деніелс, які стверджували, що нібито перебували в любовному зв'язку з Трампом, в обмін на їхнє мовчання перед виборами.

При цьому прокурори заявили, що виплати проводилися в координації c Трампом і за його вказівкою. Суд визнав ці платежі порушенням правил фінансування передвиборної кампанії Трампа.

Також у рамках цієї справи Коен визнав себе винним за п'ятьма епізодами податкових махінацій і одним епізодом надання неправдивих відомостей банку.

У листопаді 2018 року екс-адвокат Трампа також визнав провину в наданні неправдивих свідчень Конгресу з "російської справи". За даними ЗМІ, йдеться про заяви в 2017 році під час слухань у Сенаті щодо планів з будівництва Trump Tower в Москві.

У результаті суд засудив Коена до 36 місяців в'язниці за першою справою, а також до двох місяців ув'язнення у другій справі. Відбувати обидва терміни Коен буде одночасно.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА