18:51 28.02.2019

Бойовики 10 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі, ніхто не постраждав - ООС

2 хв читати
Бойовики 10 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі, ніхто не постраждав - ООС

На Донбасі від початку доби станом на 18:00 четверга бойовики десять разів обстріляли позиції українських підрозділів, утрат серед українських військових немає, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Від початку поточної доби противник десять разів обстріляв позиції наших військ, застосувавши 12 разів озброєння, яке заборонене Мінськими домовленостям, і витративши 111 снарядів і мін калібрів 122, 120 і 82 мм", - йдеться у зведенні прес-центру ООС на сторінці в соцмережі Facebook у четвер увечері.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики сім разів обстріляли опорні пункти українських сил: із мінометів калібрів 120 і 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів у районі населеного пункту Широкине; двічі - з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібрів 120 і 82 мм і великокаліберних кулеметів поблизу села Лебединського; двічі - з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм і автоматичних станкових гранатометів у районі населеного пункту Водяне; двічі - з мінометів калібру 82 мм і гранатометів різних систем поблизу села Гнутового.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" незаконні збройні формування тричі обстріляли позиції підрозділів ООС: із мінометів калібру 120 мм поблизу села Троїцького; з мінометів калібру 82 мм - у районі населеного пункту Шуми; з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу населеного пункту Хутір Вільний.

"Втрат серед особового складу об'єднаних сил немає. Підрозділи, які обстрілював противник, дали відповідь адекватним вогнем зі штатного озброєння. Втрати противника уточнюються", - йдеться у зведенні.

Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укрзалізниця" після ранкової ракетної атаки відновила роботу вокзалу станції "Дніпро"

Ядерні об'єкти Ірану не постраждали під час ударів Ізраїлю по Ісфахану - МАГАТЕ

Кількість постраждалих на Дніпропетровщині зросла до 29 осіб - ДСНС

Сили оборони знищили вночі 15 ракет, 14 БПЛА і бомбардувальник Ту-22М3

Авіація НАТО піднімалася в повітря через російські атаки по Україні, повідомляють польські військові

Зеленський про атаку на Дніпро: Ми маємо завдати поразки російському терору

"Укрзалізниця" призупиняє роботу вокзалу станції "Дніпро"

Кількість постраждалих унаслідок масованої ракетної атаки в Дніпропетровській області зросла до 21 людини

На Ставропіллі впав дальній бомбардувальник Ту-22М3

Після масованої атаки по Дніпропетровській області дві людини загинули, поранено 15 мирних жителів, є руйнування, пожежа

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА