20:14 01.03.2019

На ММК ім. Ілліча в присутності Порошенка відкрили нову машину безперервного лиття заготовок

2 хв читати
На ММК ім. Ілліча в присутності Порошенка відкрили нову машину безперервного лиття заготовок

Президент України Петро Порошенко в п'ятницю в рамках робочої поїздки до Донецької області взяв участь у запуску машини безперервного лиття заготовок (МБЛЗ) №4 на Маріупольському металургійному комбінаті (ММК) ім. Ілліча.

"Сьогодні я радий бачити, що Україна піднімається в рейтингу країн-виробників сталі. За останній рік ми піднялися з 14-го на 12-те місце. Я мрію бачити Україну лідером. Лідером регіональним, лідером промисловим, лідером металургії, лідером машинобудування завдяки інвестиціям. Вірю у те, що це цілком можливо. І сьогодні на виробництві в цих цехах я мав можливість неодноразово в цьому переконатися", - сказав П.Порошенко під час відвідування ММК ім. Ілліча, повідомила прес-служба глави держави.

Він висловив задоволення тим, що на комбінаті в другому півріччі 2018 року збільшилася заробітна плата. "Середня зарплата на підприємстві становить 18 тис. грн. Й українці повертаються з металургійних заводів Словаччини і сьогодні працюють тут", - констатував президент.

П.Порошенко також зазначив, що його місія не лише взяти участь у запуску промислової лінії. "Сьогодні моя місія подякувати кожному з вас за те, що пліч-о-пліч тоді відстояли українську землю", - сказав він.

ПрАТ "Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча" - одне з найбільших підприємств України з повним металургійним циклом. Комбінат спеціалізується на виробництві агломерату, чавуну, сталевих злитків, катаної та литої заготовки, високоякісного сталевого листа, нафтопровідних, газо- і водопровідних труб тощо. Продукція комбінату експортується до більше ніж 80 країн світу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА