07:58 02.03.2019

Бойовики чотири рази відкривали вогонь по позиціях ЗС України, поранений один військовий

2 хв читати
Бойовики чотири рази відкривали вогонь по позиціях ЗС України, поранений один військовий

Незаконні збройні формування чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, внаслідок обстрілів поранений один військовослужбовець Збройних сил України, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

"1 березня російські окупаційні війська чотири рази порушили режим припинення вогню, тричі застосувавши озброєння, заборонене мінськими домовленостями. У результаті обстрілу один наш захисник був поранений", - йдеться у зведенні на сторінці штабу в Фейсбук у середу вранці.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики обстріляли позиції українських захисників у н.п. Піски з мінометів калібру 82 мм.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог тричі обстріляв підрозділи Об'єднаних сил з мінометів 120-го калібру - поблизу селища Новолуганське, з мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів - у н.п. Новотошківське, з гранатометів різних систем і стрілецької зброї - навколо н.п. Шуми.

За даними української розвідки, один бойовик поранений. За уточненими даними за попередню добу, 28 лютого два бойовика НЗФ знищені, п'ятеро поранені.

"Також учора збитий один БПЛА противника", - додали в штабі.

У прес-центрі штабу також відзначили, що на всі ворожі обстріли підрозділи Об'єднаних сил відповідали вогнем чергових вогневих засобів.

"З початку поточної доби ворог обстріляв позиції наших військ з автоматичних станкових гранатометів біля населеного пункту Верхньоторецький, що в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", - додали в штабі.

Відзначається, що втрат серед особового складу підрозділів Об'єднаних сил немає.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА